1. Mijn gift

Doe een eenmalige gift

of

Ik schenk elke maand

Waarom schenken aan Artsen Zonder Grenzen?

Artsen Zonder Grenzen is een internationale, onafhankelijke, medische hulporganisatie. Wij bieden medische hulp aan mensen in levensbedreigende situaties: bij gewapende conflicten, maar ook bij epidemieën of natuurrampen.

De garantie van onafhankelijkheid van de vereniging zit verankerd in zijn financiering, die voor 99% verzekerd wordt door de vrijgevigheid van privé-schenkers. Om meer te weten over de rekeningen van Artsen Zonder Grenzen, Klik hier.


   

Artsen Zonder Grenzen volgt de etische code van de VEF

Dat houdt in dat onze schenkers, medewerkers en personeelsleden minstens één keer per jaar worden ingelicht over het gebruik van de ingezamelde fondsen.


2. Mijn gegevens

* Verplichte velden (deze gegevens zijn noodzakelijk om van uw fiscale aftrek te kunnen genieten)

Vertrouwelijkheid van uw gegevens

De informatie die we verzamelen via dit formulier is bedoeld voor onze afdeling fondsenwerving en voor derden die AZG de opdracht heeft gegeven om uw giften te behandelen en hun spoor te bewaren. We gebruiken ze ook om uw fiscaal attest aan te maken als u deze optie gekozen hebt.

Alle bankgegevens om de betaling te verwerken zijn versleuteld met het SSL-protocol. Ze worden slechts bewaard voor de duur die strikt noodzakelijk is om deze doeleinden te verwezenlijken.

Met uw steun kunnen wij levens redden. Wij willen u onze communicatie sturen over de acties van AZG, om te tonen hoe uw steun het verschil maakt, om noodfondsen in te zamelen of om andere vormen van steun te vragen. Als u geen nieuws meer van ons wil ontvangen of als u een van de andere rechten wil uitoefenen die de GDPR u toekent, volstaat een mailtje aan ons op schenkers@azg.be of via post naar de Gewijde Boomstraat 46, 1050 Brussel.

Voor meer informatie kan u altijd onze privacyverklaring raadplegen: https://donate.msf-azg.be/afdruk.

3. Mijn betaling

100% beveiligd betalingsplatform

selecteer de betaalkaart van uw keuze

Vervaldatum

De veiligheidscode bestaat uit de 3 laatste cijfers op de keerzijde van uw bankkaart

of selecteer het betaalmiddelen van uw keuze

Bankgegevens voor overschrijving

IBAN: BE73 0000 0000 6060
BIC: BPOTBEB1
Mededeling: INT

Noodhulpfonds

Onze snelle reactie op noodsituaties (oorlog in Syrië, ebola-epidemie of orkaan in Haïti), is slechts mogelijk dankzij uw giften aan ons Noodhulpfonds. Dat fonds maakt het mogelijk om erg snel in te grijpen, al in de eerste uren na een ramp.

We bedanken u voor uw vertrouwen om uw gift te mogen inzetten waar onze hulp echt nodig is, en dit op basis van onze evaluaties ter plaatse.

U kan voor meer informatie over het werk van Artsen Zonder Grenzen steeds terecht bij:

Geneviève Rosseeuw
telefoon: 02 474 74 76
e-mail: schenkers@azg.be

2018 @ AZG (N° HULPORGANISATIE: 0421.446.093)