1. Uw inschrijving

20KM DOOR BRUSSEL 2021

Photo

  • Inschrijfgeld bedraagt

20KM door Brussel 2021

Dankzij u zet Artsen Zonder Grenzen zich elke dag opnieuw in om medische hulp te bieden aan de mensen die ze nodig hebben. We maken daarbij geen onderscheid naar origine, religie, filosofische of politieke overtuiging. Bedankt om deze uitdaging aan te gaan en de 20 km van Brussel te lopen ten voordele van onze organisatie.

Datum en uur: Zondag 12 september - 9u opent AZG haar tent. Om 10 uur starten de eerste renners.

Onthaal: de AZG-tent staat in het Jubelpark, tegenover de fontein.

Inschrijven: 35 euro. Daarin zit ook een T-shirt, de inschrijving, dranken, snacks, vestiaire. Na de inspanning kan je ontspannen tijdens een massage.

2. Mijn gegevens

* Verplichte velden

Waarom hardlopen voor Artsen Zonder Grenzen?

Artsen Zonder Grenzen is een onafhankelijke internationale humanitaire medische organisatie die medische hulp biedt aan bevolkingsgroepen die getroffen worden door gewapende conflicten, epidemieën, pandemieën en natuurrampen.

De vereniging is volledig onafhankelijk en wordt voor 90% gefinancierd met de gulle giften van haar particuliere donateurs. In 2020 werd 85,2% van onze uitgaven rechtstreeks besteed aan operationele kosten en 11,4% aan fondsenwerving. Klik hier voor meer informatie over de rekeningen van Artsen Zonder Grenzen.

3. Mijn betaling

100% beveiligd betalingsplatform

selecteer de betaalkaart van uw keuze

Vervaldatum

De veiligheidscode bestaat uit de 3 laatste cijfers op de keerzijde van uw bankkaart

Volledig veilige betaling

Alle bankgegevens voor verwerking van de betaling worden versleuteld met het SSL-protocol. De gegevens worden in geen geval opgeslagen in onze informaticasystemen.

Hebt u vragen over Artsen Zonder Grenzen, neem dan contact op met:

Miek Monsieur
Afdelingshoofd Donateurs
tel.: 02 474 74 77
E-mail: miek.monsieur@brussels.msf.org