Noodhulpfonds

Ik doe een eenmalige gift

of

Ik schenk elke maand

Waarom schenken aan Artsen Zonder Grenzen?

Artsen Zonder Grenzen is een internationale, onafhankelijke, medische hulporganisatie. Wij bieden medische hulp aan mensen in levensbedreigende situaties: bij gewapende conflicten, maar ook bij epidemieën of natuurrampen.

De garantie van onafhankelijkheid van de vereniging zit verankerd in zijn financiering, die voor 99% verzekerd wordt door de vrijgevigheid van privé-schenkers. Om meer te weten over de rekeningen van Artsen Zonder Grenzen, Klik hier.


   

Artsen Zonder Grenzen volgt de Code voor Ethische Fondsenwerving

Dat houdt in dat onze schenkers, medewerkers en personeelsleden minstens één keer per jaar worden ingelicht over het gebruik van de ingezamelde fondsen.

2024

Mijn gegevens

* Verplichte velden (deze gegevens zijn noodzakelijk om van uw fiscale aftrek te kunnen genieten)

Vertrouwelijkheid van uw gegevens

De informatie die we verzamelen via dit formulier is bedoeld voor onze afdeling fondsenwerving en voor derden die AZG de opdracht heeft gegeven om uw giften te behandelen en hun spoor te bewaren. We gebruiken ze ook om uw fiscaal attest aan te maken als u deze optie gekozen hebt.

Alle bankgegevens om de betaling te verwerken zijn versleuteld met het SSL-protocol. Ze worden slechts bewaard voor de duur die strikt noodzakelijk is om deze doeleinden te verwezenlijken.

Met uw steun kunnen wij levens redden. Wij willen u onze communicatie sturen over de acties van AZG, om te tonen hoe uw steun het verschil maakt, om noodfondsen in te zamelen of om andere vormen van steun te vragen. Als u geen nieuws meer van ons wil ontvangen of als u een van de andere rechten wil uitoefenen die de GDPR u toekent, volstaat een mailtje aan ons op schenkers@azg.be of via post naar de Gewijde Boomstraat 46, 1050 Brussel.

Voor meer informatie kan u altijd onze privacyverklaring raadplegen: https://www.msf-azg.be/nl/privacyverklaring.

Mijn betaling

Zeer veilige betalingen met behulp van de 256-bit SSL-coderingsmethode, de hoogste beveiligingsstandaard.

Bankkaart

Andere manieren

Bankgegevens voor overschrijving

IBAN: BE73 0000 0000 6060
BIC: GEBABEBB
Mededeling: INT

Noodhulpfonds

Onze onmiddellijke reactie op noodsituaties wordt mogelijk gemaakt door jouw giften aan ons noodfonds.

Dankzij het noodfonds kunnen we de slachtoffers van de overstromingen in Pakistan, de oorlog in Oekraïne, en andere mensen in nood, zoals in Jemen of Afghanistan, helpen. Daarom vragen we je om jouw gift te mogen gebruiken waar wij denken dat ze het meest nodig is.

Heel erg bedankt voor je vertrouwen.


U kan voor meer informatie over het werk van Artsen Zonder Grenzen steeds terecht bij:

Miek Monsieur
telefoon: 02 474 74 77
e-mail: schenkers@azg.be

2024 @ AZG (N° HULPORGANISATIE: 0421.446.093)